MÚSICA
Cultura 10/04/2012

Les entrades del concert 'L'ànima del Liceu' s'esgoten en dues hores

Es tracta d'un acte reivindicatiu organitzat pels treballadors del Gran Teatre del Liceu, a un preu únic per entrada de 15 euros

Ara / Efe
1 min

BARCELONAGrans figures de l'òpera com les sopranos Ainhoa Arteta, Cristina Obregón i Linda Watson, el tenor Roberto Alagna, els barítons Carlos Álvarez i Joan Pons i les mezzosopranos Karine Deshayes i Ildikó Komlósi protagonitzaran el concert 'L'Ànima del Liceu' del pròxim dia 22 d'abril. Aquest dimarts a les onze del matí ja només quedaven entrades sense visibilitat als pisos més elevats del Gran Teatre del Liceu. El bolo és doblement especial: per la qualitat del repartiment i perquè es tracta d'un acte reivindicatiu organitzat pels treballadors del teatre barceloní a un preu únic per entrada de 15 euros. Així volen agrair les mostres de suport i afecte de la ciutadania després que s'anunciés un ERO temporal fa unes quantes setmanes, que finalment es va retirar.

En la gala també hi participaran els directors musicals titulars que ha tingut la institució des de la seva reinauguració, els mestres Bertand de Billy, Sebastian Weigle i Michael Boder, així com Josep Pons, que ocuparà aquest càrrec a partir de la temporada 2012-2013. L'orquestra i el cor del Liceu, dirigit per José Luis Basso, també participaran en l'acte, que es dividirà en dues parts, amb un programa que inclou peces de Verdi com l'obertura de 'La forza del destino'; Wagner amb el preludi de 'Die Meistersinger von Nürenberg' i Puccini amb 'Sola, perduta, abbandonata', de Manon Lescaut.

El concert, amb una durada d'una mica més de dues hores, s'iniciarà a les dotze del migdia amb Bertrand de Billy dirigint Verdi i es clausurarà amb la dansa final d''El sombrero de tres picos' de Manuel de Falla, dirigit per Josep Pons.

stats