Música
Cultura 28/06/2012

L'ARA estrena el videoclip 'Una altra galàxia' de Pastora

El trio format per Dolo Beltrán i els germans Riba va enregistrar el clip en el concert de presentació del nou disc a Cornellà

Ara
1 min

BarcelonaEl 9 de juny passat els Pastora van estrenar la gira del seu nou disc, el primer íntegrament en català, a la plaça Catalunya de Cornellà. I allà mateix van aprofitar per enregistrar el primer videoclip del disc, el 'single' 'Una altra galàxia', que dóna nom al disc i que aquest dijous 28 estrena en primícia l'Ara.cat. L'energia i força del directe dels Pastora es trasllada al videoclip en un tema en què aposten per l'electropop més ballable.

El CD, que també van llançar amb el diari en exclusiva i que encara es pot trobar a la botiga de l'ARA, conté 12 temes, la meitat dels quals són nous. Les cançons van des de l'electrònica del 'single' fins a temes pop més íntims i quotidians, com 'Mals hàbits', passant pel rock de 'Penso en tu'. També hi ha versions: 'Quan es faci fosc' (de Sopa de Cabra), 'Em vindràs a buscar' (de 'Wonderful World' de Black) i 'Quan la Mercè està contenta!' (versió de la 'Donya Mixeires', de Pau Riba).

El proper concert és aquest mateix divendres 29 de juny al centre comercial La Maquinista dins el Summer Music Festival.

stats