Cultura 24/05/2013

L'Ajuntament de Reus licita el Centre d'Art Cal Massó per 100 euros mensuals

El consistori confia en garantir una programació de qualitat al centre gràcies a la col·laboració de la iniciativa pública i privada

Ara
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Reus ha tret a licitació pública la gestió del Centre d'Art Cal Massó. L'adjudicatari de la gestió haurà d'aportar un cànon a l'Ajuntament de 100 euros mensuals, que inclouen també l'explotació del bar de l'equipament durant dos anys, prorrogables a dos més.

Les propostes de programació s'han de fer arribar en els pròxims 20 dies naturals i hauran de tenir una durada mínima de 120 dies a l'any, Pel que fa als continguts, com a espai d'art contemporani, Cal Massó haurà de ser "ser un espai d'experimentació en qualsevol de les disciplines artístiques, amb criteris de contemporaneïtat tant des del punt de vista tècnic com conceptual"; "un lloc on donar a conèixer les noves generacions d'artistes; consolidar la cultura contemporània a la zona d'influència de Reus; la connexió amb les propostes més avantguardistes de dins i fora de Reus". Per últim, el centre haurà d'"acollir exposicions d'arts plàstiques; mostrar i representar treballs lligats a les tècniques d'arts escèniques; experimentacions i prospeccions en l'art des de les noves tecnologies i formats audiovisuals".

La Regidoria de Cultura i Joventut farà el seguiment del contracte d'adjudicació. L'adjudicatari "haurà de presentar abans del 31 d'octubre de cada any, un pla anual de gestió per a l'anualitat següent, en què es concretaran les accions, exposicions i activitats que es preveuen dur a terme", conclouen les bases.

Segons el regidor de Cultura i Joventut, Joaquim Sorio, amb aquest model, "es podrà garantir durant tota l'any una programació artística de qualitat a Cal Massó a través de la col·laboració entre la iniciativa pública i privada".

stats