Música
Cultura 24/04/2012

L'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell celebra el 30è aniversari amb 'Romeu i Julieta'

El Teatre La Faràndula acull tres representacions de l'òpera de Charles Gounod els dies 25, 27 i 29 d'abril

Ara
1 min

BarcelonaJa fa 30 anys des que la la soprano Mirna Lacambra va crear l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell (AAOS). L'aniversari el celebren aquesta setmana amb tres representacions de 'Romeu i Julieta' al Teatre La Faràndula de Sabadell. El muntatge d'aquesta producció de l'AAOS, sobretitulada en català, compta amb la direcció escènica de Pau Monterde. Daniel Gil de Tejada dirigirà l'Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell. El tenor Albert Casals i la soprano Maite Alberola seran Romeu i Julieta.

'Romeu i Julieta' és una òpera en cinc actes creada per Charles Gounod, amb llibret de Jules Barbier i Michel Carré escrit a partir de la tragèdia de William Shakespeare. Les representacions a Sabadell seran el dimecres 25 (21 h), el divendres 27 (21 h) i el diumenge 29 d'abril (18 h). Més endavant també es podrà veure al Teatre Kursaal de Manresa (el 9 de maig) i al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès (l'11 de maig).

Mirna Lacambra va fundar l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell el 1982 per tal d'instituir un festival d'òpera a la ciutat del Vallès que tingués continuïtat. L'octubre del 1982, el Teatre La Faràndula va acollir la representació de 'Madama Butterfly' de Puccini, en què també va debutar el Cor de l'AAOS.

stats