L'Auditori escull nou director

Joaquim Garrigosa, que va ser nomenat director el 2012, seguirà en el càrrec fins que s'acabi el procés de selecció

L'Auditori ha iniciat els tràmits per escollir un nou director. En una nota de premsa, L'Auditori ha comunicat que dilluns, en una reunió dels òrgans de govern del Consorci de L'Auditori i l'Orquestra, es va acordar tramitar "el procediment de selecció del director i ordenar a la comissió executiva que impulsi i redacti les bases que regiran el procés de selecció". El relleu és, doncs, una decisió dels òrgans del govern del Consorci de L'Auditori i l'Orquestra on l'Ajuntament de Barcelona té majoria.

El procés però, segons l'ICUB, serà llarg i pot durar entre sis i dotze mesos: "Es vol fer a poc a poc i amb l'acord de la Generalitat", ha assegurat una portaveu de l'ICUB. "Com ja es va fer amb el Macba, La Virreina Centre de la Imatge o el Mercat de les Flors s'obrirà un procés de reflexió en què també es decidirà com es vol que sigui L'Auditori en els propers anys", afegeix la portaveu.

Garrigosa (Barcelona, 1955) va ser nomenat director de L'Auditori el març del 2012. Abans va ser gerent del Patronat Municipal de Música de Vila-seca i director del Conservatori de Vila-seca. Garrigosa també havia sigut responsable d'ensenyaments musicals i artístics al departament d'Ensenyament de la Generalitat entre el 1993 i el 1996, i professor al Conservatori de Vila-Seca entre el 1987 i el 1993.

Més continguts de