CULTURA
Cultura 27/02/2013

L'Espai Mallorca reobrirà en un altre local del Raval

L'entitat busca socis que ajudin a sufragar el projecte que el govern balear va clausurar

Ara
1 min
Abigail Monells i Amanda Vich, dues de les quatre treballadores de l'Espai Mallorca, ahir durant l'acte de "reinauguració".

BARCELONAFa quatre mesos va tancar l'Espai Mallorca, un centre cultural que gestionava el Gremi d'Editors de Balears amb aportacions públiques del govern balear, al carrer del Carme, 55, de Barcelona. Des que va tancar el centre, la plataforma Crits i Renou ha estat treballant per tornar-lo a obrir. L'associació ha negociat amb totes les parts implicades i, finalment, ha aconseguit un nou local on continuar el projecte molt a prop de l'anterior seu del Raval.

Aquest dimecres, l'antic local, que ja està tancat, ha tornat a obrir per celebrar-hi una assemblea. Serà l'última en aquest espai. Tot i que encara no està signat el contracte d'arrendament del nou local, Crits i Renou ha explicat en un comunitat que la manera de sufragar-lo serà fent socis, que poden participar en assemblees i decidir continguts i actuacions del futur centre, a més de fer possible la reobertura de l'Espai Mallorca. Les quotes són de 20 € anuals i de 150 € els socis protectors.

stats