Opera
Cultura 09/02/2012

Els empleats del Liceu comencen les protestes contra l'ERO

Dijous, divendres i dissabte hi haurà manifestacions davant del teatre

Efe
1 min

BarcelonaEls treballadors del Liceu han començat una sèrie de concentracions davant el teatre que duran a terme fins dissabte, en protesta per l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que la direcció de l'òpera té previst presentar el pròxim 13 de febrer. Les accions de protesta continuaran demà a les 7 de la tarda també davant el coliseu de la Rambla i dissabte en "una concentració massiva" de 19.30 a 21.30.

Els representants dels treballadors denuncien novament que l'ERO que la direcció té intenció de presentar és "totalment innecessari" i pensen que "una vegada més no hi ha hagut per part de la direcció del teatre intenció de dialogar ni negociar res amb els treballadors, ni trobar una solució conjunta per salvar la temporada 2011-2012".

Els treballadors estarien disposats a "cedir temporalment" la paga extra d'estiu a canvi que no s'aprovés l'ERO i se salvés la temporada i asseguren que la paga extra "equival aproximadament a l'import de la retallada pressupostària que ha aplicat el departament de Cultura".

stats