ARTS ESCÈNIQUES
Cultura 14/06/2012

Nits d'estiu entre jazz i modernisme

Dotze bandes de jazz i cinc formacions clàssiques actuaran a la Pedrera de Barcelona i a Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages

Efe / Ara
1 min
Nits de jazz a La Pedrera de CatalunyaCaixa

BarcelonaDotze bandes de jazz actuaran a la terrassa de la Pedrera, a Barcelona, i cinc formacions clàssiques ho faran al Món San Benet, a Sant Fruitós del Bages (Bages), entre el 21 de juny i el 8 de setembre, segons ha informat avui la Fundació CatalunyaCaixa.

Fivein Orbit, Gonzalo del Val Trio, Three Generation, Miguel Fernández, Benjamin Herman, Albert Vila Quartet i Andreu Zaragoza Quartet són alguns dels dotze grups de jazz que actuaran a l'edifici modernista de Gaudí. El cicle 'Nits d'Estiu a la Terrassa de la Pedrera' tindrà lloc els dijous, divendres i dissabtes d'estiu, i permetrà combinar música amb art modernista. També es podran fer visites guiades a l'edifici de nit.

Els espais modernistes de la residència d'estiu de Ramon Casas a Món Sant Benet també tindran protagonisme en el cicle de música clàssica que organitza la Fundació CatalunyaCaixa. Zemlinsky Quartet, la mezzosoprano Anna Alas, la pianista Dora Deliuska, la clarinetista Laura Ruiz, Mandelring Quartet, el guitarrista Stefano Grondana i el pianista Albert Guinovart actuaran a Sant Benet. El públic d'aquests concerts també podrà visitar el monestir de Sant Benet al capvespre i gaudir d'un sopar inspirat en els cèlebres "sopars de duro" dels prohoms modernistes.

stats