Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Fenòmen rumber

El nou disc de La Pegatina aconsegueix més de 7.000 descàrregues en menys de 24 hores

'Xapomelön', el nou disc de la formació de Montcada i Reixac, es pot descarregar gratis des del web de La Pegatina des de la mitjanit d'ahir, cosa que ja han fet més de 7.000 fans del grup

El tercer disc dels rumbers La Pegatina, Xapomelön, ha sortit avui a la venda, i des de la mitjanit d'ahir es pot baixar gratis des del web del grup, "en descàrrega legal", com van anunciar ahir els seus membres en la gala dels Premis Enderrock. I en menys de 24 hores, més de 7.000 fans dels de Montcada i Reixac han aprofitat per fer-se amb l'edició digital gratuïta del disc. Un dada més que confirma el caràcter de fenòmen d'un dels grups estrella de la generació 2.0. catalana, amb 60.000 amics al Facebook i un milió de visites al seu canal de Youtube,

Xapomelön és el tercer disc de La Pegatina. El nom del disc fa referència a una ciutat virtual o imaginària on s’hi parla català, castellà, francès, èuscar i gallec i que està formada per les dues avingudes que ja han conquerit: Al Carrer! (2007) i Via Mandarina (2009, que es pot escoltar a Spotify), els seus dos primers discos. Xapomelön ha estat cuinat i meditat entre juliol de 2010 i febrer de 2011.

L’àlbum es compon de 21 cançons que barregen la rumba urbana de LA PEGATINA amb merengue, ranxera, cúmbia, ska i música disco. Si al segon disc incorporaven acordió i trompeta al seu so, ara és el torn de la bateria.

El disc compta amb col·laboracions de Joan Garriga (La Troba Kung-Fú), Amparo Sánchez (ex Amparanoia), que agafen el relleu de Manu Chao, Che Sudaka, D’Callaos i El Puchero del Hortelano, col·laboradors als seus anteriors treballs.

Amb més de 450 concerts a l'esquena, La Pegatina començaran a presentar Xapomelön a Lleida (18 de març, Sala Cotton), Barcelona (25 i 26 de març, Sala Apolo), Granada (1 d'abril, Sala El Tren), València (5 d'abril, Sala Loco) i Madrid (9 i 10 d'abril, Sala Caracol).

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT