MÚSICA
Cultura 23/05/2011

La iaia enregistra el seu debut per a Música Global

El grup, una de les revelacions recents de l'escena pop-folk catalana, està gravant aquests dies el seu primer disc amb el productor 'indie' de referència, Paco Loco

Redacció
1 min
La Iaia

BarcelonaLa iaia, un dels grups revelació de l'any de l'escena pop catalana, ha fitxat pel segell discogràfic Música Global i està enregistrant aquests dies el seu debut. El disc, que es presentarà de forma oficial el dia 30 de setembre a Barcelona, segons el segell "en un marc molt especial", s'està gravant als estudis La Casa Murada de Banyeres del Penedès amb l’asturià Paco Loco, un dels productors de referència de l'escena independent estatal i productor dels dos últims discos de Mishima, així com del proper.

La iaia, format pel cantant i compositor Ernest Crusats, Jordi Casadesús (contrabaix) i Jordi Torrents (bateria), va ser el guanyador de l'edició de 2010 del Concurs Sona 9, del Premi Enderrock 2010 per votació popular com a Grup Revelació, i del VicSona 2009.

A principis de juny, el grup comença una gireta d’estiu que els portarà per festivals com l’Acústica de Figueres, l’(a)phònica de Banyoles, el popArb, el Cruïlla BCN o el Mercat de Música Viva de Vic.

stats