Gent
Cultura 19/10/2011

L'actor Shia LaBeouf, involucrat en una baralla de carrer a Vancouver

El protagonista de la saga 'Transformers' i intèrpret del jove Indiana Jones havia sigut expulsat prèviament del bar per provocar picabaralles amb altres clients

Efe
1 min

Toronto p { margin-bottom: 0.21cm; } L'actor nord-americà Shia LaBeouf, protagonista de la saga Transformers, s'ha vist embolicat en una baralla als carrers de la ciutat canadenca de Vancouver, segons van informar ahir mitjans de comunicació nord-americans.

Un vídeo penjat a la pàgina Tmz.com mostra l'actor, de 25 anys d'edat, copejat i llançat contra el paviment per un home sense samarreta. L'incident va ocórrer divendres passat davant del bar Cinema Public House de Vancouver després que LaBeouf i l'atacant fossin expulsats de l'establiment.

Alguns dels clients que hi havia en el bar en el moment de l'incident van explicar que LaBeouf, que estava "òbviament bastant begut", s'havia enredat en un parell de picabaralles a l'interior del bar, la qual cosa va motivar la seva expulsió. Fora de l'establiment, l'actor va ser atacat per l'altre home que apareix en el vídeo, fins que altres persones els van separar.

LaBeouf és a Vancouver rodant la pel·lícula The company you keep, amb Anna Kendrick i Stanley Tuci. No és la primera vegada que l'intèrpret del jove Indiana Jones ha estat involucrat en baralles de carrer. Al febrer va ser detingut a Califòrnia després d'una baralla davant d'un altre bar. L'actor també ha estat arrestat en un parell d'ocasions per conduir begut.

stats