Publicitat
Publicitat

CINEMA

L'actor de 'Willy Wonka' Leonard Stone mor als 87 anys

El veterà actor va participar en l'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Roald Dahl de l'any 1971 i va treballar a la televisió i al teatre musical

Un dia abans de fer 88 anys va morir, dimarts, l'actor Leonard Stone a causa d'un càncer. El seu paper més conegut era el del film musical Willy Wonka i la fàbrica de xocolata però en la versió de 1971, no la moderna de Tim Burton amb Johnny Depp. Stone interpretava el paper del pare de la competitiva mastegadora de xiclet Violet Beauregard. 

L'actor, nascut a Oregon, va participar en més  de 100 xous televisius i 35 pel·lícules des de 1956, i també va actuar a Broadway. Va treballar al drama legal L.A. Law entre 1988 i 1994 i també va aparèixer a Hospital General, M*A*S*H, Hill Street Blues, Night Court, Alice i Missió: Impossible.

Va estar nominat al Tony pel seu paper al musical Redhead playing George Poppett el 1959. També va guanyar un viatge a les Bermudes i 4.000 dòlars al joc La roda de la fortuna. La seva darrera aparició va ser el 2006 a Surreder Dorothy amb Diane Keaton.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de