CULTURA
Cultura 13/04/2011

L'actriu Silvia Abascal, hospitalitzada després de patir un infart cerebral

La protagonista de pel·lícules com 'El temps de la felicitat' es troba "clínicament bé" encara que pateix una malformació vascular congènita

Agències
1 min
Sílvia Abascal, en una imatge d'arxiu / EFE

BarcelonaL'actriu Silvia Abascal es troba ingressada a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid, segons s'ha pogut saber aquest dimecres. La protagonista de films com 'El temps de la felicitat' va patir una hemorràgia cerebral el passat dia 2 a Màlaga, on havia format part del jurat del Festival de Cinema Espanyol, i va ser traslladada a Madrid divendres passat.

Abascal ha participat en els últims mesos en el rodatge de la sèrie 'Pirates' per a Telecinco. Abans, Abascal havia estat protagonista de llargmetratges com 'La dama boba', 'El temps de la felicitat' o l'òpera prima d'Inés París i Daniela Fejerman, 'A la meva mare li agraden les dones'. L'actriu va començar la seva carrera de mans de Chicho Ibáñez Serrrador, que la va contractar amb només 14 anys per participar en el concurs televisiu 'Un, dos, tres'. Ha estat nominada als premis Goya en dues ocasions.

stats