Cultura 07/05/2012

Una tassa de Lady Gaga aconsegueix en una subhasta més de 50.000 euros pel Japó

La cantant nord-americana ha participat en diverses iniciatives benèfiques per a la reconstrucció del país després del tsunami

Efe
1 min
Lady Gaga amb la tassa que ara s'ha venut més de 57.000 euros

TòquioLa tassa en què Lady Gaga va beure durant la roda de premsa que va oferir l'any passat a Tòquio per presentar diverses iniciatives benèfiques per als afectats pel tsunami –té la marca dels seus llavis pintats– va ser venuda ahir per més de 57.000 euros, segons informa la cadena japonesa NHK. A més de la marca dels llavis, la tassa porta la signatura de la cantant i la frase "Prega pel Japó" en japonès. Aquesta petita tassa de te va sortir a subhasta es el passat 29 d'abril per un centau de dòlar i només en vuit dies el preu va pujar fins a 57.672 euros.

Els diners recaptats seran donats a una organització fundada pel govern japonès i diverses empreses nord-americanes i servirà per pagar un programa de beques per joves estudiants japonesos als Estats Units.

A més d'aquests diners, l'autora de 'Bad romance' va aconseguir 2,3 milions d'euros més per a la reconstrucció de les zones devastades i les víctimes del tsunami amb la venda d'un braçalet solidari.

La iniciativa de la diva nord-americana es va emmarcara en una iniciativa de la Creu Roja japonesa anomenada "Salva el Japó" en la qual també van participar altres famosos com Nicole Kidman, Orlando Bloom o Gwyneth Paltrow.

Actualment la cantat es troba a Hong Kong fent els primers concerts de la 'Born This Way Ball Tour', la gira del seu segon disc, que recalarà al Japó entre el 10 i el 13 de maig. Més endavant recorrerà altres ciutats asiàtiques com Taiwan, Bangkok o Singapur.

stats