Publicitat
Publicitat

MÚSICA

El Pescao, Vetusta Morla, Russian Red, el raper Nach i Zenttric són els cinc noms espanyols que aspiren al premi EMA 2011

Lady Gaga, la més nominada als MTV europeus

La cantant de Born this way té sis nominacions i els seus rivals seran els nord-americans Katy Perry, Bruno Mars i la britànica Adele

Amb sis nominacions, Lady Gaga és l'artista que més reconeixements podria rebre en la propera edició dels premis europeus de la cadena musical MTV, que se celebraran el pròxim 6 de novembre a Belfast, a Irlanda del Nord. Els seus principals rivals seran, tal com ha donat avui a conèixer aquest canal de televisió, els seus compatriotes nord-americans Katy Perry i Bruno Mars, que tenen quatre nominacions, així com la britànica Adele, que n'ha rebut tres, després de liderar durant setmanes les llistes de vendes musicals a banda i banda de l'Atlàntic.

Gaga i Perry estan nominades per millor directe, millor disc pop, millor artista femenina i millor cançó, en què la primera competeix amb Born This Way i la segona amb Firework. La novaiorquesa està també nominada pel vídeo de Born This Way i en la categoria biggest fans (que premia el club de fans més apassionat). Per la seva banda, Mars opta als premis a artista revelació, millor cançó per Grenade, millor artista masculí i Push Artist (una categoria que valora als artistes que la pròpia cadena MTV ha impulsat amb petits especials al llarg del any).

Adele ha estat nominada com a millor artista femenina, així com a la millor cançó i millor vídeo per Rolling In The Deep. Els segueixen, amb tres nominacions, Justin Bieber (millor disc pop, millor artista masculí i millors seguidors) i la banda de rock 30 Seconds To Mars (millor banda alternativa, millor World Stage i Biggest fans).

Britney Spears, Foo Fighters, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Beyoncé, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Kanye West, Linkin Park i Kings of Leon són altres artistes que la nit del 19 de novembre podrien recollir almenys una estatueta de la MTV.

El Pescao, Vetusta Morla, Russian Red, el raper Nach i Zenttric són els cinc noms espanyols que aspiren al premi EMA 2011 en la categoria de millor artista nacional. D'entre els guanyadors de cada país, es procedirà a una nova votació per elegir el millor artista europeu i, després, a una altra que determinarà qui és el millor artista mundial, una categoria nova que, segons MTV, "ve a celebrar la diversitat musical "i" l'increïble talent existent en tots els racons ".

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT