Cultura 28/03/2012

Lady Gaga no porta gens bé fer anys

La cantant penja la fotografia d'un tros de pastís desfet a Facebook poques hores abans d'arribar als 26 anys

Ara
3 min
Un tros del pastís d'aniversari de Lady Gaga / LADY GAGA

BarcelonaA Lady Gaga no li agrada fer anys. La cantant nord-americana ha penjat aquesta matinada a Facebook una fotografia que resumeix el seu estat d'ànim tres hores abans de complir 26 anys: un tros de pastís desfet.

La cantant nord-americana està a punt de començar la gira del segon disc, 'Born this way', i malgrat que aquest disc va suposar el començament d'una nova etapa en la seva carrera –el va representar arribant a la cerimònia dels premis Grammy dins un ou–, sembla que no s'ha reconciliat amb el fet d'envellir.

Per celebrar el seu aniversari, repassem alguns dels moments més 'gaga' de la carrera de la diva més extravagant del pop en 10 vídeos:

1. Què va ser primer, l'ou o Lady Gaga? L'autora de 'Bad romance' va arribar a la catifa vermella dels premis Grammy dins un ou –obra del dissenyador Hussein Chalayan– i en va sortir per estrenar 'Born this way', el primer senzill del disc homònim.

2. Música, alcohol i joies. Lady Gaga va començar la seva carrera als clubs de 'burlesque' de Nova York. El 2010, quan ja s'havia convertit en una estrella mundial del pop, va saltar damunt el públic del festival de Lollapalooza per recordar, potser, la cara més salvatge del món de l'espectacle.

3. Les mides sí que importen. "Té un piano molt gran", li va dir la reina Isabel II d'Anglaterra després que Lady Gaga interpretés per a ella el tema 'Speechless' el 2009.

4. No se sap si el disgust de Lady Gaga pel seu aniversari s'ha vist agreujat pel retorn de Madonna a l'actualitat musical. El programa 'Saturday Night Life' les va reunir per resoldre les seves diferències, però potser les seves diferències es van agreujar.

5. La responsabilitat de l'èxit. Ser una estrella del pop no és gens fàcil. Lady Gaga va cedir a la pressió abans d'un dels tres concerts que va oferir al Madison Square Garden de Nova York el 2011.

6. Lady Gaga ho dóna tot pels seus fans. El vestit de carn que va lluir als premis MTV del 2010 bé podria representar que fins i tot seria capaç d'arrencar-se la pell pels seus fans, els "petits monstres".

7. El desaparegut dissenyador britànic Alexander McQueen va considerar Lady Gaga la seva musa. La cantant, pocs dies després de la seva mort, va canviar la lletra d'un dels temes que va interpretar a la cerimònia dels Brit Awards del 2010 per retre-li homenatge.

8. Malgrat haver protagonitzat un duet sonat amb el cantant Tony Bennett, que ja té més de 80 anys, Lady Gaga encara no s'ha reconciliat amb el fet d'envellir.

9. Amb el món no n'hi ha prou. La cantant va presentar el tema 'Marry the night' a la cerimònia dels premis MTV literalment a la Lluna.

10. El 2011, Lady Gaga va protagonitzar el seu propi programa per celebrar Acció de Gràcies. Durant aquella vetllada, va interpretar alguns dels seus temes més coneguts, com aquest, 'The edge of glory', que li deu recordar que pot tocar el cel amb les puntes dels dits.

stats