Publicitat
Publicitat

Lady Gaga, primera tuitaire que aconsegueix més de 20 milions de seguidors

La diva nord-americana ha desbancat Justin Bieber i Katy Perry i té previst llançar la seva pròpia xarxa social

Lady Gaga s'ha convertit en la primera tuitaire que aconsegueix la xifra de 20 milions de seguidors del seu perfil, segons la pàgina d'estadístiques Twitter Counter. Ara com ara, la diva té 20.147.000 de seguidors, per davant de Justin Bieber, que en té 18.136.000 i Katy Perry, que compta amb 15.765.000 seguidors.

L'autora de 'Bad romance' ja va desbancar Britney Spears com a reina de Twitter quan va arribar als 5.746.000 seguidors, 36.000 més que Spears, que ara en té 13 milions i mig i s'ha convertit en una de les artistes més actives a les xarxes socials: va apadrinar el joc de Facebook 'FarmVille', on va estrenar els temes de 'Born this way', el seu segon àlbum, i tuiteja personalment moltes de les seves actualitzacions a les xarxes socials. A Facebook té prop de 50 milions de seguidors i 800.000 a Google+.

Tot apunta, a més, que Lady Gaga llançarà la seva pròpia xarxa social per aglutinar-hi els seus seguidors, els 'Little Monsters' (petits monstres). Segons ha avançat al seu web aquesta nova xarxa social servirà per compartir imatges a la manera de la pàgina Pinterest, ja que és habitual que Gaga difongui dibuixos i altres treballs artístics inspirats en la seva imatge.


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT