Música
Cultura 14/10/2011

Lady Gaga es rebel·la contra Lady Goo Goo

La cantant ha guanyat la demanda interposada contra el videojoc 'Moshi Monsters', que parodiava les seves cançons. Dustbin Beaver és un altre dels personatges estrella del joc

Ara
1 min

BarcelonaLady Gaga ha guanyat la demanda contra el videojoc Moshi Monsters i un dels seus personatges estrella, Lady Goo Goo, que parodiaven la cantant i les seves creacions, segons informa The Guardian.

Lady Goo Goo forma part d'una dotzena de 'moshlings', personatges creats perquè els nens els adoptin i en tinguin cura. Un dels 'moshlings' més destacats és Dustbin Beaver, inspirat en el cantant Justin Bieber.

Goo Goo s'ha fet popular gràcies al vídeo The Moshi Dance i al tema Peppy-razzi, una paròdia del Paparazzi de Lady Gaga. La casa mare de Moshi Monsters, Mind Candy, fins i tot havia previst el llançament d'una cançó per a iTunes, però la demanda interposada per la cantant ho ha impedit.

El Tribunal Suprem britànic va decidir dilluns que Goo Goo encara podia aparèixer al videojoc, però va prohibir a l'empresa responsable "promocionar, publicitar, vendre, distribuir o posar a disposició del públic el vídeo The Moshi Dance i cap altre videomusical realitzat per Lady Goo Goo".

Michael Acton, fundador i director executiu de Mind Candy, ha explicat que la sentència judicial els ha provocat una "gran decepció". "És obvi que els nens seran capaços de diferenciar els dos caràcters. La llàstima és que milions de nens es van enamorar del primer single de Lady Goo Goo i ara no podran gaudir-ne", ha afegit.

stats