Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Disc d'Or per a Lady Gaga

'Born this way', el segon disc de la diva pop nord-americana, aconsegueix el Disc d'Or a Espanya tot i que no és número 1 a la llista de vendes estatal

Born this way, el segon disc de Lady Gaga, ja és Disc d'Or a Espanya. El nou treball de la diva pop nord-americana rep la menció tot i que no és número 1 a la llista de vendes estatal.

La formació de rock Extremoduro, el nou disc de la qual, Material defectuoso, va entrar directament al número 1 de la llista de vendes, va prendre a Gaga la posició més alta de la llista a Espanya, una posició que Born this way ocupa en 21 països. La setmana passada el segon disc de Lady Gaga va baixar a la posició número 3, ja que a la número 2 hi va entrar directament el nou disc de Camela, La magia del amor.

Tot i això, Born this way és ja Disc d'Or, una menció que a Espanya s'aconsegueix venent 30.000 exemplars, una xifra que ha anat baixant a causa de la crisi de vendes de discos. Originalment a Espanya calia vendre 50.000 exemplars per rebre el Disc d'Or, i 100.000 per rebre el de Platí. L'1 de novembre de 2005 aquest nombre d'exemplars es va rebaixar a 40.000 i 80.000, i a mitjans de setembre de 2009 es va tornar a rebaixar a 30.000 i 60.000 .

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT