Lady Gaga
Cultura 28/03/2011

Lady Gaga reversiona el seu hit 'Born this way'

La cantant s'ha avançat a possibles esdeveniments i ella mateixa ha presentat una versió del seu últim 'single', que ha rebatejat com a 'Country Road Version'. La cantant va presentar la nova versió a través del seu Twitter oficial, per commemorar el seu tercer aniversari dins la xarxa social

Redacció
1 min

BarcelonaEl dijous passat la cantant va anunciar a través del seu Twitter i Facebook oficial que presentaria una versió del seu hit Born this way via Twitter l'endemà. Divendres a les 8 del matí, Lady Gaga complia la seva promesa i compartia la nova versió, titulada Country Road Version, amb els seus fans a través del Twitter.

L'estrena d'aquesta versió arriba la mateixa setmana que la cantant torna a encapçalar, per sisena setmana consecutiva, una de les llistes més importants a nivell mundial, la nordamericana Billboard Hot 100.

Country Road Version es va fer pública dos dies després que la cantant visités les oficines de Twitter a San Francisco, per celebrar els seus tres anys de presència a la xarxa social.

Amb aquesta versió, Lady Gaga ha transformat el seu hit Born this way en un tema country amb acompanyaments de guitarres elèctriques, bateries i harmòniques.

La cantant, que avui fa 25 anys, ha donat les gràcies, fa poc més d'una hora a través de la seva pàgina oficial de Twitter, als seus milers de fans per situar l'etiqueta #BornThisDay com a trending topic.

stats