Música

Lady Gaga actuarà als Òscar

La gala serà presentada per Neil Patrick Harris i comptarà amb la col·laboració d'artistes com Jennifer Hudson, Adam Levine, John Legend i Rita Ora

Lady Gaga actuarà a la gala dels Òscar de Hollywood i interpretarà un 'tribut especial'. Els productors de la gala, Craig Zaldan i Neil Meron, han anunciat la presència de l'artista en un comunicat i han afirmat estar "molt orgullosos de tenir-la als Òscar per primer cop".

Encara es desconeix els temes que interpretarà Gaga i qui serà el destinatari d'aquest 'tribut especial', però, anteriorment, Zaldan i Meron ja havien anunciat els artistes amb qui la cantant compartirà escenari: Jennifer Hudson, Adam Levine, John Legend i Rita Ora, els tres últims cantant les seves cançons nominades a l'Òscar.

Gaga ha guanyat sis premis Grammy i ha venut 27 milions d'àlbums i 130 milions de singles. Recentment ha rebut un Grammy pel seu disc de duets amb Tony Bennett, 'Cheek to Cheek'.

La inclusió de l'artista en la cerimònia per rendir aquest homenatge és un moviment dels productors per atraure al públic més jove de la gala, en un any que la majoria de pel·lícules nominades en les categories principals són títols menys comercials que en altres edicions, com és el cas de les gran preferides 'Birdman', 'Boyhood' i 'El gran hotel Budapest'.

La gala de la 87 edició dels Òscar se celebrarà el 22 de febrer al Dolby Theatre de Los Angeles i el mestre de cerimònies serà Neil Patrick Harris, conegut pel seu paper a la sèrie 'Cómo conocí a vuestra madre', que pren el relleu a Ellen DeGeneres, presentadora de l'edició anterior.