Música
Cultura 07/12/2010

Lady Gaga debuta a Barcelona

La diva electropop novaiorquesa porta la gira de presentació de 'The Fame' i 'The Fame Monster' a Barcelona, a un Palau Sant Jordi amb les entrades exhaurides

Marta Salicrú
1 min
Lady Gaga

BarcelonaLa diva electropop novaiorquesa Lady Gaga porta The Monster Ball Tour, la gira de presentació del seu únic llarg, The Tame (2008), i de l'EP The Fame Monster (2009), a Barcelona. El concert, que se celebrarà en un Palau Sant Jordi amb les entrades exhaurides des de fa mesos, serà el seu debut en directe a la ciutat.

La gira, amb la qual Gaga és a la carretera des de finals de l'any passat, arriba a Barcelona en la seva segona versió, després que la novaiorquesa la modifiqués de cap a peus de cara als concerts de 2010. El concert, que tindrà cinc parts amb els seus corresponents cinc canvis de modelet, recrea un dia a Nova York en què Gaga i els seus amics es dirigeixen cap a The Monster Ball (el ball de gala del monstre) i es perden per la ciutat.

L'artista, que va abstenir-se de comunicar-se amb els seus fans a través de Twitter i Facebook durant una setmana per motius benèfics, ha tornat al 2.0 després d'ajudar a recaptar 1 milió de dòlars en pro de la lluita contra la sida. En un tweet amb una fotografia, Gaga ha informat que el seu segell discogràfic ja ha escoltat el seu nou disc, Born This Way, previst per a l'any que ve, i ha afirmat que s'ho estava passant "massa bé" en l'autocar que la portava cap a Barcelona des d'Itàlia, on ha estat tocant i fent turisme aquests dies.

stats