MÚSICA
Cultura 15/02/2011

Lady Gaga: "Quan escric música, fumo molta marihuana"

La cantant va reconèixer durant una entrevista al programa '60 minuts' que encara fuma porros i beu molt whisky quan compon musica

M.j. Gómez
1 min
Lady Gaga

BarcelonaUn vestit fet de bistecs, un retrat amb implantacions subcutànies per promocionar el senzill Born this way, l'aparició dins d'una càpsula digna de Cocoon a la cerimònia dels Grammy... Lady Gaga evita la normalitat com un vegetarià la cua del MacDonald's i demostra a cada una de les seves intervencions públiques que la seva aposta per l'originalitat, diguem-ne també extravagància, és sempre al tot o res.

Durant una entrevista al programa de la CBS 60 minuts, la cantant va desvelar d'on prové, almenys en part, aquest devessall d'imaginació. La diva del pop va confessar a Anderson Cooper que "encara fumo molta marihuana i bec molt whisky quan escric música" i va afegir que no volia donar una imatge ensucrada al programa o "d'ésser humà sobri, perquè no ho sóc". Tot i que va admetre l'ús de cànnabis, la cantant no vol que els seus fans més joves, els petits monstres, com ella els anomena, experimentin amb substàncies il·legals només perquè ella ho fa. “No vull animar els nens a consumir drogues. Però quan em preguntes sobre la sociologia de la fama i què és el que els artistes fan malament, el que fan malament els artistes és que menteixen. I jo no menteixo. No sóc una mentidera. Els meus fans saben qui sóc. I en moltes coses sóc com ells”.

La cantant, que acaba de guanyar dos Grammy, també va parlar sobre la seva família, va reflexionar sobre la seva carrera i va confessar què li diuen els homes al llit. 100% Lady Gaga.

stats