Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Lady Gaga acusada d'"esclavatge" per la seva assistenta

La treballadora reclama el pagament de més de 7 mil hores suplementàries perquè la cantant tenia tants capricis que l'obligaven a ser una esclava

Possiblement Lady Gaga és la cantant més excèntrica del moment. Segons una notícia publicada ahir al diari francès Le Parisien, Jennifer O'Neill, de 41 anys, va denunciar la setmana passada Lady Gaga. O'Neill va estar a camí entre el paper de mainadera i d'assistenta domèstica al llarg d'un any, segons els detalls de la denúncia revelada pel New York Post .

En concret, Jennifer O'Neill demana el pagament de 7.168 hores més, una quantitat estimada en 380.000 dòlars (290.000 euros). L'assistenta, que estava al servei de Lady Gaga dia i nit, també demana els diners pels danys i perjudicis ocasionats. Un dels requisits que la intèrpret de "Poker Face" exigia era que li donés una tovallola en sortir de la dutxa o que fes de despertador de la cantant perquè arribés als compromisos de la seva agenda.

Segons la denúncia, la cantant no deixava respirar a l'assistenta, perquè la tenia a disposició tant al seu apartament de Nova York com "a les estades fora, en jets privats, a les suites d'hotel, als iots, vaixells, trens o recorreguts en autobús". Jennifer O'Neill, que rebia un sou anual de 75.000 dòlars (57.000 €), era responsable particularment d'aconseguir la vestimenta de l'estrella.

El New York Post també assenyala que aquest cas no és aïllat. En un llibre publicat el 2009, un altre excol·laborador va dir que es va veure obligat a dormir amb regularitat amb la diva perquè ella no volia estar sola durant la nit. O també que estava obligada a maquillar-se amb l'artista i fins i tot acompanyar-la a la dutxa. Preguntat pel diari de Nova York, un portaveu de Lady Gaga va dir que aquestes acusacions eren "completament infundades".

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT