Publicitat
Publicitat

Música

Lady Gaga supera els 25 milions de seguidors a Twitter

La cantant nord-americana és perseguida, a una gran distància, per Justin Bieber –que tot just ha arribat als 22,5 milions de seguidors– i Katy Perry, que acaba de superar els 20 milions

La controvertida Lady Gaga va ser la primera a arribar als 20 milions de seguidors a Twitter i ha tornat a superar-se a ella mateixa en convertir-se , tot just tres mesos després , en la primera persona amb més de 25 milions d'usuaris d'aquesta xarxa social enganxats al seu perfil .

Segons la pàgina d'estadístiques Twitter Counter , a dia d'avui són 25.007.668 els seguidors de què disposa la nord-americana , que ha celebrat el seu nou rècord amb un comentari al seu fil de notícies .

" Oficialment , avui em sento la noia més afortunada del món" , ha escrit la intèrpret de ' Poker Face ' , congratulant-se del seu registre històric a Twitter , on és la reina indiscutible , i d'haver esgotat totes les entrades del seu concert a Singapur en només dues hores .

Per darrere de Gaga hi ha el canadenc Justin Bieber , que ha retallat la seva diferència en mig milió de seguidors des de març ( 22.584.494 persones ) , i la també cantant Katy Perry , que recentment va superar la marca dels 20 milions ( 20.433.179 ) .

A Lady Gaga no sempre li han reportat alegries els seus comentaris a Twitter . L'artista , que actualment es troba de gira al sud-est asiàtic amb ' Born This Way Ball Tour ' , va esdevenir el centre de la polèmica quan va escriure al seu pas per Bangkok : "Em v ull perdre en un mercat i comprar un Rolex d'imitació " . "Per comprar una imitació de Rolex , vas a haver de passar per davant de quinze llocs amb CD falsos de Lady Gaga " , li van respondre llavors .

La cantant viatjarà a Europa després de concloure el seu periple asiàtic i presentarà la seva nova gira a Barcelona el pròxim 6 d'octubre .

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT