Publicitat
Publicitat

Sónar 2012

Els 4 imprescindibles del Sónar aquest divendres

L'electrònica avantguardista de Mouse on Mars i un John Talabot emergent són dos dels plats forts durant el dia. Avui comença el Sónar de Nit, amb les actuacions de Lana del Rey i Fatboy Slim

El Sónar de Dia 2012 va arrencar dious omplint el CCCB i el Macba d'amants de l'electrònica sabent que aquestes alçades ja s'han venut 10.000 entrades més que l'any passat. Fins i tot Jordi Pujol es va deixar veure pel Village entre les actuacions de Jeremiah Jae i Steven Ellison, àlies 'Flying Lotus'. Avui una jornada més de música avançada i tret de sortida per a l'especialitat dels noctàmbuls, el Sónar de Nit.

Divendres 15 al Sónar de Dia

1. Mouse on Mars (Sonar Hall. 19 h)

Jan St. Werner i Andi Toma són uns clàssics del festival. Treballen des de l'avantguarda electrònica amb un resultat pop, com al nou àlbum Parastrophics .

2. John Talabot (Sonar Hall. 20.30 h)

Oriol Riverola, àlies John Talabot, farà un directe elaborat amb Miguel Barros (Pinonal). House elegant com el del disc Fin .

I al Sónar de Nit

1. Lana del Rey (SonarPub. 23.45 h)

Fenomen de la temporada o heroïna del màrqueting. Lana del Rey ha acceptat el repte de defensar en directe la seva estudiada decadència pop.

2. Fatboy Slim (SonarPub. 4 h)

La matinada, quan la consigna és ballar, és l'hàbitat del britànic Fatboy Slim. Abans, el nord-americà James Murphy haurà preparat el terreny amb una sessió marcada pel bon gust musical.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT