Il·lustració
Cultura 08/02/2012

Laia Domènech Castillo guanya el segon concurs d'il·lustració Proa Espais

Acaba de ser inaugurada l’exposició del II Concurs d’il·lustració de la llibreria Proa Espais amb els deu projectes finalistes, que es podrà veure fins al 2 de març

Ara
1 min
Detall de l'obra premiada

BarcelonaLa guanyadora del II concurs d’Il·lustració Proa Espais ha estat Laia Domènech Castillo, que, a l'igual que la resta de participants, va recrear a través de la il·lustració un fragment de la novel·la 'En el mar hi ha cocodrils', de Fabio Geda, publicada a La Galera l'any passat.

El guardó obtingut per Laia Domènech consisteix en la proposta d'un projecte editorial per a aquesta temporada. El jurat de l'edició ha estat integrat per Iolanda Batallé, Tono Cristòfol, Olga Federico, Valentí Gubianas, Sergi Mariñosa Plaza i Diego Moreno. L'exposició es pot veure entre el 7 de febrer i el 2 de març, i està integrada per la selecció dels deu projectes finalistes, que han estat els treballs de Daniel Torrent Riba, Xavier Mula Ferrer, Carles González San Millán, Alba Domingo Basora, Jacob Taurà Riera, Josep Torres Balasch, Adrián Montenegro, Laura Borràs Dalmau, Anita Cafano, Guariglia, i Júlia de la Cal. A més de l'obra presentada al concurs, la guanyadora i els finalistes també exposaran una altra obra seva, de temàtica diferent.

stats