Cinema
Cultura 10/06/2012

L'apocalipsi dels germans Pastor esclata a la Via Laietana

Aquest diumenge al matí, l'equip de rodatge de la futurista 'The last days' ha tallat durant tres hores el carrer barceloní per rodar una escena amb Quim Gutiérrez

Ara
1 min
Imatge del rodatge de 'The last days'

BarcelonaAlguns carrers del centre de Barcelona s'han despertat aquest diumenge enmig d'una atmosfera apocalíptica. Però no pas per la ressaca del rescat financer, sinó pel rodatge de 'The last days', un film dirigit pels germans Àlex i David Pastor ambientat en una Barcelona postapocalíptica i gairebé deserta, arrasada per una epidèmia global que impedeix a la gent sortir de casa seva.

L'equip de 'The last days' ha tallat de forma intermitent el tràfic de la Via Laietana –a l'alçada de l'antic Palacio del Cinema– des de les 7 fins a les 10 del matí. L'escena en qüestió implicava un esparracat i barbut Quim Gutiérrez creuant el carrer en direcció a la cantonada de Via Laietana amb carrer de les Jonqueres. Després d'aconseguir la presa, el rodatge s'ha traslladat a l'interior de l'edifici del Palacio del Cinema, on es continuarà filmant diumenge i dilluns.

El de 'The last days' és un dels projectes cinematogràfics més importants que s'estan produint a Catalunya durant el 2012. Produïda per Antena 3, Morena films, Les Films du Lendemain i Rebelión Terrestre, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, el repartiment de la pel·lícula està format per Quim Gutiérrez, Leticia Dolera, José Coronado i Marta Etura. El projecte es va presentar en el darrer Festival de Sitges amb un 'teaser' de quatre minuts que ha despertat l'interès de diferents distribuïdors internacionals. Està previst que el rodatge finalitzi en unes setmanes.

stats