Cinema
Cultura 13/02/2011

Lars Von Trier presenta a Berlín el seu proper film

El director danès i l'equip de la pel·lícula han presentat a l'European Film Market el seu nou projecte, un film de ciència ficció amb un repartiment internacional. Ahir es va projectar també al mercat 'W.S.', el nou film de Madonna.

Xavi Serra
1 min
Lars Von Trier i l'equip de 'Melancholia'

BerlínMelancholia, la primera incursió de Lars Von Trier en el terreny de la ciència-ficció no es projectarà fins a finals de maig (presumiblement al festival de Canes) però avui el director i alguns dels seus actors han presentat el projecte a l'European Film Market, el mercat professional paral·lel a la Berlinale que és com un món a part del festival oficial, amb les seves pròpies projeccions i esdeveniments privats, tan sols per a distribuïdors i productores.

La pel·lícula de Von Trier combina drama i ciència-ficció per explicar la història de dues germanes i com canvia la seva relació quan el món en què viuen està a punt de xocar amb un altre planeta. La pel·lícula té un repartiment estel·lar: Kristen Dunst, Charlotte Gainsbourg i Kiefer Sutherland, entre d'altres, i segons el director "parla de la fi del món, però té un final feliç". O això vol fer creure als distribuïdors l'autor d'Anticrist.

També a l'European Film Market es va projectar ahir W.S., el nou film de Madonna, que tan sols van poder veure dos-cents compradors del mercat. La cantant no va concedir entrevistes ni es va deixar veure pel Festival. La pel·lícula parla de la relació entre el rei britànic Eduard VIII i Wallis Simpson, per la qual el monarca va abdicar de la corona.

stats