ART
Cultura 25/08/2011

L'artista Josep Grau-Garriga està ingressat en estat greu a França

L'artista català va patir dissabte un ictus cerebral i va ser ingressat d'urgència a l'hospital de Angers. Va ser director de l'Escola Catalana del Tapís, per on van passar Pablo Picasso, Joan Miró i Antoni Tàpies

Efe
1 min

BarcelonaL'artista Josep Grau-Garriga està ingressat en estat greu a l'hospital de Angers (França) a causa d'un ictus cerebral. Segons que han informat a EFE familiars de Grau-Garriga, l'artista va patir un ictus cerebral dissabte passat i va ser ingressat d'urgència a l'hospital de Angers, on resideix des de fa vint anys, amb un diagnòstic greu.

Josep Grau-Garriga, nascut a Sant Cugat del Vallès l'any 1929, ha treballat en la pintura, el dibuix, el gravat, la pintura mural, l'escultura i, sobretot, el tapís, especialitat en la qual més ha destacat la seva obra. Va ser director de l'Escola Catalana del Tapís, per on van passar artistes de la talla de Pablo Picasso, Joan Miró i Antoni Tàpies. Sota la seva direcció, els conceptes sorgits d'aquest centre van marcar l'evolució del tapís en l'àmbit nacional i internacional.

Des de fa vint anys, l'artista viu a Angers (França), l'epicentre cultural del tapís contemporani.

stats