Publicitat
Publicitat

MÚSICA

FESTIVAL

Lee 'Scratch' Perry amb Max Romeo i dEUS s'afegeixen al Cruïlla Barcelona

El festival de músiques urbanes amb arrels, que se celebrarà el 8 i 9 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona, pràcticament tanca el cartell amb el xou conjunt inèdit a Espanya de dos dels noms clau de la música jamaicana i la banda de rock belga

El festival Cruïlla Barcelona de músiques urbanes amb arrels, que se celebrarà el 8 i 9 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona, amb tres escenaris i prop de 30 artistes, pràcticament tanca el seu cartell amb el xou conjunt inèdit a Espanya de dos dels noms clau de la música jamaicana, el productor Lee Scratch Perry i el cantant Max Romeo, i la banda de rock belga dEUS, que presentaran el seu nou treball, Keep you close (2011).

Aquests noms s'afegeixen als ja confirmats Jack Johnson, Madness, Public Enemy, Antonia Font i Calle 13 com a caps de cartell, Iron & Wine, Agnes Obel, Delafé y las flores azules, Obrint Pas, Alborosie and The Shengen Clan, Keny Arkana, Fat Freddy’s Drop, Tokyo Ska Paradise Orchestra, The Heavy, i les propostes locals emergents Maika Makowski, Los Tiki Phantoms, Very Pomelo, Joan Colomo, Pau Vallvé, Nacho Umbert y la Compañia, Litoral, Ivette Nadal, La Iaia i Brujo. El festival encara té previst confirmar alguns grups més.

El Cruïlla Barcelona donarà suport en la seva nova edició a la tasca d' Amnistia Internacional, que aquest any celebra el seu 50 aniversari. El festival dóna al seu públic l'opció de fer un donatiu a aquesta ONG quan comprin la seva entrada. Al mateix temps, les invitacions que oferirà el festival als seus compromisos professionals també estaran condicionades a una donació a Amnistia Internacional.

El preu de l'abonament és, fins al 12 de maig, de 55 euros. A partir del dia 13 l'abonament en valdrà 65 i les entrades de dia 40 euros. A taquilla els abonaments tindran un preu de 80 euros i les entrades de dia, 50.

L'organització del festival té previst continuar celebrant durant com a mínim tres anys més, tot i que en l'edició de l'any passat va perdre diners. El pressupost de l'edició d'enguany és d'1,5 milions d'euros.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT