MÚSICA
Cultura 10/05/2011

Lee 'Scratch' Perry amb Max Romeo i dEUS s'afegeixen al Cruïlla Barcelona

El festival de músiques urbanes amb arrels, que se celebrarà el 8 i 9 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona, pràcticament tanca el cartell amb el xou conjunt inèdit a Espanya de dos dels noms clau de la música jamaicana i la banda de rock belga

Redacció
2 min
Lee 'Scratch' Perry

BarcelonaEl festival Cruïlla Barcelona de músiques urbanes amb arrels, que se celebrarà el 8 i 9 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona, amb tres escenaris i prop de 30 artistes, pràcticament tanca el seu cartell amb el xou conjunt inèdit a Espanya de dos dels noms clau de la música jamaicana, el productor Lee Scratch Perry i el cantant Max Romeo, i la banda de rock belga dEUS, que presentaran el seu nou treball, Keep you close (2011).

Aquests noms s'afegeixen als ja confirmats Jack Johnson, Madness, Public Enemy, Antonia Font i Calle 13 com a caps de cartell, Iron & Wine, Agnes Obel, Delafé y las flores azules, Obrint Pas, Alborosie and The Shengen Clan, Keny Arkana, Fat Freddy’s Drop, Tokyo Ska Paradise Orchestra, The Heavy, i les propostes locals emergents Maika Makowski, Los Tiki Phantoms, Very Pomelo, Joan Colomo, Pau Vallvé, Nacho Umbert y la Compañia, Litoral, Ivette Nadal, La Iaia i Brujo. El festival encara té previst confirmar alguns grups més.

El Cruïlla Barcelona donarà suport en la seva nova edició a la tasca d'Amnistia Internacional, que aquest any celebra el seu 50 aniversari. El festival dóna al seu públic l'opció de fer un donatiu a aquesta ONG quan comprin la seva entrada. Al mateix temps, les invitacions que oferirà el festival als seus compromisos professionals també estaran condicionades a una donació a Amnistia Internacional.

El preu de l'abonament és, fins al 12 de maig, de 55 euros. A partir del dia 13 l'abonament en valdrà 65 i les entrades de dia 40 euros. A taquilla els abonaments tindran un preu de 80 euros i les entrades de dia, 50.

L'organització del festival té previst continuar celebrant durant com a mínim tres anys més, tot i que en l'edició de l'any passat va perdre diners. El pressupost de l'edició d'enguany és d'1,5 milions d'euros.

stats