Teatre

La Sala Beckett acull 'L'efecte', una recerca sobre el misteri de l'amor

Nausicaa Bonnín i Pau Roca protagonitzen una obra en què es posarà sobre la taula els límits del cervell i de l'amor humans

Dos joves proven un nou fàrmac antidepressiu que els produirà una sèrie d'efectes secundaris poc habituals: els nous nivells de dopamina a l'organisme els faran enamorar-se l'un de l'altre. Casualitat o producte de l'experiment? 'L'efecte', obra de Lucy Prebble, va a la recerca dels límits del cervell, de la medicina i de l'amor. La Sala Beckett acull aquesta producció dirigida per Carol López des d'aquest dimecres 4 i fins al 8 de març.

L'obra, traduïda per Jordi Prat Coll, està protagonitzada per Nausicaa Bonnín i Pau Roca, els dos participants a l'experiment mèdic. Dos doctors –Montse Germán i Paul Berrondo– controlaran l'assaig clínic i intentaran corroborar si l'amor es pot controlar mitjançant pastilles o bé és inprevisible. La companyia Sixto Paz, el director artístic de la qual és Roca, és la productora de 'L'efecte', que utilitzarà la taquilla inversa com a sistema de pagament, en què el públic paga els diners que creu convenient després de veure l'obra.

Estrenada el 2012 al Teatre Nacional de Londres i guanyadora del Critics Circle Award a la millor nova obra de teatre el 2013, 'L'efecte' serà l'obra que inaugurarà la 2a Lliga de Teatre, un joc que consta d'una  aplicació mòbil en què, per equips, els participants assisteixen a quatre obres de teatre en quatre jornades marcades per la lliga i contestar una sèrie de preguntes.

Més continguts de