Publicitat
Publicitat

Música

Vint anys de carrera

Lenny Kravitz recupera la seva essència

L'artista novaiorquès ha gravat i produït 'Black and White America', el seu novè disc

Black and White America, l'últim disc de Lenny Kravitz, ja és a la venda a tot el món. L'artista novaiorquès ha arreglat i produït aquest novè disc, que s'ha gravat en estudis de París i les Bahames.

Està format per 16 cançons que naveguen per diversos estils, amb el funk i el rock com a denominador comú. Són 16 cançons amb les melodies i riffs de guitarra clàssics de Lenny Kravitz, un artista que al llarg d'una carrera de 20 anys ha desenvolupat un estil propi admirat per milions de fans a tot el planeta.

El disc es posa a la venda en una edició especial de CD més DVD, que conté dos temes extres i un DVD amb actuacions acústiques, a l'estudi i en directe. T ambé està disponible l'edició especial iTunes LP, amb vídeos en directe.

Kravitz ha venut 35 milions de discos a tot el món i s'ha convertit en una de les grans figures de la música actual. Un artista amb consciència social que ha explorat altres terrenys artístics, com el cinema i el disseny de roba.

La cançó "Black & White America" és una reacció instintiva a un documental sobre el racisme a l'Amèrica actual. En  la lletra, l'artista parla de l'experiència de la seva pròpia família en els anys 60. Els seus pares van ser una de les primeres parelles mixtes i que van rebre els insults de la gent. "Però no parlem del sud dels Estats Units, això els va passar a Nova York. La cançó tracta sobre mi i sobre la tensió racial en aquest país. Potser estem progressant però encara hi ha molta gent aferrada a les seves antigues idees".

Black And White America és un treball optimista. "Qualsevol que escolti el meu disc, obtindrà una dosi d'energia i alegria.
És interessant veure si enmig d'aquest caos, la gent és capaç de trobar el seu equilibri i pau interior. Jo prefereixo ser optimista, fins i tot veient aquesta allau de negativitat i destrucció." 


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT