Publicitat
Publicitat

CINEMA

Leonardo DiCaprio, l'actor que pren més riscos

Al gener s'estrenarà 'J. Edgar', el 'biopic' de Clint Eastwood sobre el primer director de l'FBI, que el torna a convertir en un personatge lleig, incòmode i antiheroi

Per transformar-se en el vell J. Edgar Hoover, Leonardo DiCaprio havia de seure i aguantar un maquillatge d'hores que li afegís taques, dents grogues i calvície. I a més, l'actor es passa tot el metratge de la pel·lícula J. Edgar, de Clint Eastwood, –el biopic del qui va ser el primer director de l'FBI, i que va sobreviure set presidents dels EEUU– suant sota la llum implacable del quarter general de l'FBI. El paper al film també li va comportar haver-se d'aprendre llargs monòlegs que havia de dir amb la cadència vertiginosa de Hoover. I, a més, DiCaprio, que sempre va acompanyat de models precioses a la vida real, allà havia de lluitar agressivament contra un home i després fer-li un petó. Ah, i portar un vestit.

The New York Times demostra amb un reportatge com Leonardo DiCaprio és un dels pocs actors a qui agrada prendre riscos, sense por. S'ha encarat a papers que fins i tot defugen els que aspiren a atreure l'atenció dels acadèmics dels Oscars. Lleig i antiheroi? Mr. DiCaprio accepta. "Quan no puc definir immediatament el personatge i té un element de misteri i molt camp per explorar, és quan dic 'sí'", diu l'actor, de 36 anys. "M'agraden els personatges complicats".

El productor del film J. Edgar, que s'estrenarà a Espanya al gener, afegeix: "Hollywood vol encasellar els actors. Per resistir això, has de fer eleccions difícils. Molta gent té por", afirma en el llarg reportatge de The New York Times.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT