Publicitat
Publicitat

Música

'Licenciado Cantinas', el nou disc d'Enrique Bunbury, es publicarà el 13 de desembre

Es tracta del seu novè àlbum en solitari i inclou quinze cançons gravades amb la banda Los Santos Inocentes

Enrique Bunbury llançarà el 13 de desembre el seu nou disc , Licenciado Cantinas , un recull de versions de temes panamericans , gravat al costat de la banda Los Santos Inocentes i plena de col·laboracions amb altres artistes , segons ha informat la pàgina web oficial del músic de Saragossa .

Així , Licenciado Cantinas , el novè àlbum de la carrera en solitari de Bunbury , recull quinze cançons , entre les quals hi ha versions de Llévame , de Louie Ortega amb la participació del " Flaco " Jiménez , El solitario , d'Alfredo Gutiérrez –amb Dave Hidalgo o Vida , de Casas Padilla .

El primer senzill que precedirà a aquest nou treball serà la cançó Odiáme , composició original de Federico Barreto i Rafael Otero López , que es podrà escoltar a partir del proper 10 de novembre  i es posarà a la venda a internet cinc dies després.

El maig passat , en un vídeo distribuït a la xarxa, Bunbury va assenyalar que Licenciado Cantinas és un disc " cinematogràfic i narratiu , molt diferent del fet fins ara amb Los Santos Inocentes , que suposarà una sorpresa per a tots" .

Com avantsala del llançament d'aquest disc , el cantautor espanyol retornarà als escenaris dels Estats Units amb una gira que començarà el 16 de novembre al Nob Hill Masonic Auditorium de San Francisco ( Califòrnia ) i que també el portarà a escenaris de Florida i Nova York. Un tour en què estarà acompanyat pel grup mexicà Zoé , amb el qual va col·laborar per al seu àlbum acústic per MTV Música de fondo que va sortir al mercat el passat març.

Així mateix , Bunbury iniciarà una gira per Espanya el gener de 2012, que començarà el dia 12 al Pavelló Fuente San Luis de València i constarà de deu actuacions repartides en algunes de les principals ciutats espanyoles , com Sevilla (14 de gener) , Saragossa ( 20 de gener) , Barcelona (21 de gener) o Madrid ( 3 i 4 de febrer) .

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT