Cultura
Cultura 09/02/2012

9.000 espectadors en defensa del Liceu

Les entitats d'Unió Liceu donaran "el suport que necessiti" al coliseu líric per salvar la temporada

Efe
1 min
El Gran Teatre del Liceu

BarcelonaL'associació Unió Liceu, que agrupa el Cercle del Liceu, l'Associació Amics del Liceu, la Societat del Gran Teatre del Liceu i l'Associació de Liceistes del 4t i 5è pis, han manifestat el suport al Liceu en un moment de crisi econòmica. "El Liceu no pot renunciar a tres factors: ser punter, tenir una programació d'alt nivell i tenir la presència de les primeres veus del panorama líric actual", segons Julio Molinario.

Les entitats d'Unió Liceu, que representen 9.000 persones, expressen la seva indiscutible vocació per ajudar el teatre i s'ofereixen en el document a "donar-li el suport que necessiti", després de recordar que la tragèdia de l'incendi va unir tots els ciutadans de Barcelona, fossin o no amants de la música, i va fer que el Gran Teatre del Liceu es recuperés i ressorgís més fort i amb més futur.

La presentació del manifest s'ha produït hores després que el comitè d'empresa del Gran Teatre del Liceu lliurés a la direcció una oferta segons la qual els treballadors estarien disposats a "cedir temporalment" la paga extra d'estiu a canvi que no s'aprovés l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) i se salvés la temporada.

stats