Cultura 02/03/2012

El Liceu només recuperarà de la programació anul·lada l'òpera 'Pelléas et Mélisande'

Les altres dues òperes, un ballet, dos concerts i un Petit Liceu cancelats no se salven, però s'oferiran dos concerts de recanvi

Ara
1 min

BARCELONAEl Liceu recuperarà una petita part de la seva programació, després de la crisi i l'anul·lació de part de la temporada per la intenció de fer un expedient de regulació d'ocupació (ERO). S'havien cancelat les òperes El giravolt de maig, Pelléas et Mellisande i el doblet dedicat a Zemlinsky, el recital de Nina Stemme, el Petit Liceu, el ballet de Montecarlo i el concert L'altre Pelléas. D'aquestes obres només se'n salvarà, per ara, una.

L'òpera 'Pelléas et Mélisande' de Claude Debussy es programarà tal i com estava previst els dies 27 i 29 de juny i 1, 3, 5 i 7 de juliol. 'El Giravolt de maig' d'Eduard Toldrà no serà una òpera dirigida per Oriol Broggi sinó que es farà, com s'havia anunciat posteriorment, en versió concert al Palau de la Música Catalana, el dia 11 de juny, però no amb l'OBS sinó amb l'Orquestra Simfònica del Liceu. Com a novetat es programarà, el dia 22 d'abril, un Concert del Cor i l'Orquestra del Liceu interpretant grans cors d'òperes.

El Gran Teatre del Liceu ha establert un període de compra preferent del 5 al 30 de març per abonats, de tal forma que puguin accedir a les localitats del seu abonament en les mateixes condicions i seients.

stats