Publicitat
Publicitat

OBITUARI

Mor Linda Christian, diva del Hollywood dels 40

L'actriu va ser anomenada 'la bomba atòmica' per la seva bellesa. Era mare de la cantant Romina Power

L'actriu Linda Christian, una de les dives de Hollywood en la dècada dels 40, ha mort a Palm Springs (EUA), als 87 anys, després d'una llarga malaltia. La notícia de la seva mort va ser comunicada a Itàlia per la seva filla Romina Power, fruit de la relació de Linda Christian amb el també actor Tyrone Power, tot i que la mare va morir la passada nit a Palm Springs, on residia des de feia anys.

L'actriu va ser anomenada "la Bomba Anatòmica per la revista Life a causa de la seva bellesa. Nascuda a Mèxic, l'actriu –el seu veritable nom era Blanca Rosa Henrietta Stella Walter Vorhauer– va participar en nombrosos llargmetratges al llarg de la seva carrera, entre ells Tarzán i les sirenes (1948) al costat de Johnny Weissmuller (1904-1984). Així mateix, va ser la primera noia Bond que va aparèixer en l'adaptació televisiva de Casino Royale (1954).

De pare holandès i de mare d'origen mexicà, va viure tant a Europa com a Amèrica Llatina i a l'Àfrica amb la seva família i parlava set idiomes, entre elles el francès, l'alemany i el castellà. La seva popularitat es va incrementar arran del seu matrimoni el 1949 amb el mític Tyrone Power a l'església de Santa Francesca de Roma, als voltants del Coliseu, després de gairebé dos anys de festeig. D'aquest matrimoni en van néixer dues filles: Romina i Taryn Stephany, ambdues conegudes en el món de la interpretació i de la música. Després de la mort de Power, intèrpret de cintes com Testimoni de càrrec (1957) o La rosa negra (1950), l'actriu va estar casada amb l'actor anglès Edmund Purdom (1924-2009).

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT