Música
Cultura 04/07/2012

Lisabö encapçalen el festival gratuït The Lemon Day de Capellades

El grup basc actuarà el dissabte 7 de juliol. El cartell el completen Aina, Ainara Legardon, Betunizer, Maria Gallardo i Senior i el Cor Brutal

Ara
1 min
Avui al Fòrum

BarcelonaLisabö tornen a Catalunya després de la impactant actuació al Primevera Sound. El grup d'Irun encapçala el cartell del festival The Lemon Day, que se celebrarà el dissabte 7 de juliol al parc de la Font Cuitora de Capellades, a l'Anoia. El festival, amb entrada gratuïta, l'organitza l'Associació d'Amics del Rock'n'Roll i Una Mica de Pop de Capellades des del 2005, i es finança sense ajudes públiques.

L'edició d'aquest any començarà a les 19.30 h, amb l'actuació de Marina Gallardo, la cantautora del Puerto de Santa María, que avançarà cançons de l'àlbum 'This is the sound'. Després serà el torn de Senior i el Cor Brutal, el grup del valencià Miquel Àngel Landete. A les 21.50 pujarà a l'escenari la cantautora de Bilbao Ainara Legardon i tot seguit els barcelonins Aina, que viuen una segona joventut des que van tornar a tocar plegats. El plat més fort arribarà amb Lisabö, que defensaran 'Animalia lotsatuen putzua', un dels discos més destacats del 2011 segons la crítica especialitzada.

El bloc final del festival inclou el 'punk-noise' dels valencians Betunizer i les sessions de Chemical Cusins i DJ Santisan.

stats