Novetat editorial
Cultura 13/09/2012

Columna publica la primera novel·la de Berta Noy

'Llocs que no surten als mapes' va guanyar l'últim premi Pin i Soler i arribarà a les llibreries el 18 de setembre. La protagonista recorda com va conèixer el seu primer amor fa més de 20 anys: l'home torna a aparèixer i fa trontollar la seva estabilitat

Ara
1 min
La primera novel·la de Berta Noy

Barcelona'Llocs que no surten als mapes' és la primera novel·la de l'editora i escriptora Berta Noy, amb la qual, a mçés, ha guanyat el XXII Premi Ciutat de Tarragona-Pin i Soler. L'obra sortirà a la venda el proper dia 18 de setembre.

L'editorial Columna s'encarrega de publicar la primera novel·la de Berta Noy (Barcelona, 1970), després d'haver escrit relats, poesia i narrativa infantil.

Al final del seu amant, la Clàudia recorda com va conèixer l'Eliott més de 20 anys enrere, mentre ella era adolescent. Malgrat la diferència d'edat que els separava, la Clàudia i l'Eliott es van veure arrossegats per una passió tan intensa com destructiva. Quan es tornen a retrobar, l'ombra del primer amor reapareix i fa trontollar l'estabilitat de la protagonista de la novel·la.

stats