LITERATURA
Cultura 17/05/2011

Litro, revista literària anglesa, dedica el seu últim número a la narrativa catalana

No és la primera vegada que la revista Litro es fixa en la literatura catalana: els anys 2009 i 2010 ja va publicar narracions de Jordi Coca, Francesc Serés, Jordi Puntí i Víctor Garcia Tur. Aquesta vegada, però, els seus editors han decidit dedicar tot el número a fer una selecció d'autors catalans. Litro té una tirada de 100.000 exemplars.

Redacció
1 min
Portada del número 106 de la revista 'Litro'

BARCELONALa revista anglesa Litro ha dedicat el seu darrer número, el 106, a traduccions a l’anglès de literatura catalana. Es tracta d’una revista mensual i gratuïta, fundada el 2005, que tira 100.000 exemplars i està especialitzada en narració breu. La revista inclou contes de Quim Monzó, Francesc Serés, Dolors Miquel, Teresa Solana, Matthew Tree, Imma Monsó, Sergi Pàmies, Josep Pla, Joan Sales, Montserrat Roig, Jordi Puntí i Maria Barbal. Els traductors són Lilit Thwaites, Peter Bush, Linda White, Elizabeth Macklin, Pau Mitchell i Laura McGloughlin.

La revista Litro ja va publicar els anys 2009 i 2010 textos de diversos autors catalans, com Víctor Garcia Tur, Jordi Coca, Jordi Puntí i Francesc Serés. L’Institut Ramon Llull ha col·laborat en aquesta edició de Litro, que obre una nova porta a la literatura catalana en el mercat de llengua anglesa.

stats