FIRA LITERÀRIA
Cultura 25/05/2011

'Litterarum 2011', del 3 al 5 de juny a Móra d'Ebre

El 'Litterarum' d'enguany observarà les possibilitats escèniques d'un grapat de poetes catalans a partir de divuit propostes entre les quals hi trobem la participació d'Emma Vilarasau, Quim Lecina, Moixic i la col·laboració entre Feliu Formosa i el coreògraf Andrés Corchero.

Jordi Nopca
1 min
Cartell de la quarta edició de Litterarum

BARCELONALa quarta edició de Litterarum, fira d'espectacles literaris, tindrà lloc els propers 3, 4 i 5 de juny de 2011 a Móra d'Ebre, Tarragona, realitzant-se paral·lelament la VIII Fira del Llibre Ebrenc els dies 4 i 5. Iniciat ara fa 4 anys, Litterarum presenta 18 espectacles i una jornada professional distribuïts en tres dies. Segons l'organització, un dels elements prioritaris d'enguany és "la diversitat en l'àmbit dels espectacles programats". D'aquesta manera, i en una proporció més elevada que en anteriors ocasions, el recital poètic anirà acompanyat de propostes teatrals, espectacles de clowns i creacions adreçades al públic infantil, sempre prenent com a punt de partida poetes catalans. La particularitat d'enguany és que la majoria d'autors que han inspirat les propostes s'inspiren en clàssics del segle XX com Joan Maragall, J.V. Foix, Maria Mercè Marçal, Artur Bladé i Miquel Martí i Pol.

Entre les propostes d'aquest quart Litterarum destaca Jo sé estimar –en què la veu d'Emma Vilarasau i la guitarra de Xavier Bosch repassaran uns quants clàssics de la poesia catalana–, Cròniques de l'ultrason –espectacle teatre de Quim Lecina i Joan Carles Martínez sobre l'últim llibre de J.V. Foix–, Camino-michi –dansa recital creada per Feliu Formosa i Andrés Corchero– i Heterodòxies –interpretació de textos de Joan Maragall, Eugeni d'Ors i Francesc Pujols a càrrec de Moixic–.

stats