Música
Cultura 29/05/2012

Manel Camp estrena espectacle amb Llibert Fortuny i l'Orquestra Camera Musicae de Tarragona

El pianista i compositor manresà presenta 'Miscel·lània' el dissabte 2 de juny al Teatre Fortuny de Reus. La proposta també formarà part del Festival Mas i Mas 2012

Ara
1 min
El compositor i pianista Manel Camp s'associa amb Llibert Fortuny i l'Orquestra Camera Musicae en el seu nou espectacle, Miscel·lània

BarcelonaManel Camp i la seva formació (piano, contrabaix i bateria), el saxofonista Llibert Fortuny i l'Orquestra Camera Musicae de Tarragona estrenen l'espectacle 'Miscel·lània', el dissabte 2 de juny al Teatre Fortuny de Reus.

Aquesta combinació instrumental ha arranjat per a l'ocasió un repertori compost íntegrament pel pianista manresà, però també oferirà una estrena absoluta composta especialment per a l'ocasió, 'Nonze', peça concebuda per Camp aprofitant tot el ventall sonor de la formació. Després de l'estrena a Reus, 'Miscel·lània' es podrà escoltar al Festival Mas i Mas de Barcelona aquest estiu.

Camp sorprèn amb aquest nou format després de guanyar el premi Enderrock 2011 en la categoria de jazz pel seu darrer disc, Tangram. A la vegada, la unió entre el compositor i pianista i Llibert Fortuny segueix endavant després de presentar Populina, on revisen en clau de jazz el cançoner tradicional català.

stats