Publicitat
Publicitat

Música

Manel Camp estrena espectacle amb Llibert Fortuny i l'Orquestra Camera Musicae de Tarragona

El pianista i compositor manresà presenta 'Miscel·lània' el dissabte 2 de juny al Teatre Fortuny de Reus. La proposta també formarà part del Festival Mas i Mas 2012

Manel Camp i la seva formació (piano, contrabaix i bateria), el saxofonista Llibert Fortuny i l'Orquestra Camera Musicae de Tarragona estrenen l'espectacle 'Miscel·lània', el dissabte 2 de juny al Teatre Fortuny de Reus.

Aquesta combinació instrumental ha arranjat per a l'ocasió un repertori compost íntegrament pel pianista manresà, però també oferirà una estrena absoluta composta especialment per a l'ocasió, 'Nonze', peça concebuda per Camp aprofitant tot el ventall sonor de la formació. Després de l'estrena a Reus, 'Miscel·lània' es podrà escoltar al Festival Mas i Mas de Barcelona aquest estiu.

Camp sorprèn amb aquest nou format després de guanyar el premi Enderrock 2011 en la categoria de jazz pel seu darrer disc, Tangram. A la vegada, la unió entre el compositor i pianista i Llibert Fortuny segueix endavant després de presentar Populina, on revisen en clau de jazz el cançoner tradicional català.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT