Publicitat
Publicitat

ARTS ESCÈNIQUES

Lluís Danés signa l'escenografia del concert a Aung San Suu Kyi a Dublín

Després de dissenyar l'escenari del concert contra la sida al Palau Sant Jordi, el director i escenògraf català dirigeix el concert on hi passaran Bono, Bob Geldorf i Damien Rice

El director i escenògraf Lluís Danés va ser el creador de l'escenografia del concert de divendres passat 'Les nostres cançons contra la sida'. La seva següent creació es podrà veure dilluns vinent, 18 de juny, al concert d'homenatge a la Premi Nobel i líder de la Lliga Nacional per a la Democràcia a Birmània, Aung San Suu Kyi. 

L'activista serà homenatjada amb un concert anomenat 'Electric Burma' al Bord Gais Theatre de Dublín on actuaran Damien Rice, Angelique Kidjo, Vanessa Redgrave, Bob Geldorf, Riverdance i Jack Gleeson, entre d'altres. Danès ha inclòs en la direcció del concert peces de dansa i teatre visual, ambientades en un món màgic i oníric, com va demostrar a 'Tranuites Circus' al TNC.

Bono, cantant d¡U2, lliurarà a Suu Kyi el premi d'Amnistia Internacional Ambassador of Conscience Award. La política viatjarà a Irlanda i assistirà al concert després de recollir el Nobel que li van atorgar el 1991. Serà el primer viatge a Europa de la líder Birmana des del 1988. Des de llavors ha passat 15 anys en arrest domiciliari.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT