Música
Cultura 25/04/2012

Lluís Llach tornarà als escenaris al costat de Pep Guardiola

El cantautor i l'entrenador del FC Barcelona participaran en un recital benèfic contra la sida que se celebrarà el 8 de juny al Palau Sant Jordi

Ara
2 min
UN LLANÇAMENT SENSE CAMPANYA DE MÀRQUETING
 Apartat dels focus des del 2007, Llach compagina la feina al seu celler a Porrera i els viatges al Senegal. Només ha tornat a la vida pública en comptats homenatges o actes reivindicatius, com la manifestació per TV3 al País Valencià. Per promocionar el seu llibre, no ha volgut fer cap campanya: l'editorial ha distribuït una única entrevista oficial.

BarcelonaLluís Llach tornarà als escenaris per actuar en un concert benèfic destinat a recaptar fons per a la Fundació Lluita contra la Sida, en què compartirà micròfon amb l'entrenador del Barça, Pep Guardiola. El recital, titulat 'Les nostres cançons contra la sida', se celebrarà el 8 de juny al Palau Sant Jordi. També hi participaran Jaume Sisa, Sílvia Pérez Cruz, Antònia Font, Mishima, Els Amics de les Arts, Marina Rossell, Gerard Quintana i Miguel Poveda, entre d'altres. El repertori del concert, una selecció de les cançons més populars dels últims 50 anys, serà el següent:

Lluís Llach amb Pep Guardiola: una cançó encara sense confirmar

Marina Rossell: 'La gavina'

Gerard Quintana: 'L'Empordà'

Els Amics de les Arts: 'Jean-Luc'

Miguel Poveda: 'El cant dels ocells'

Silvia Pérez Cruz: una cançó encara sense confirmar

Sisa: 'Qualsevol nit pot sortir el sol'

Amaral: 'Camins'

Pep Sala + Col·lectiva: 'Boig per tu'

Gossos: 'Corren'

Antònia Font: 'Alegria'

Lax'n'Busto: 'Llençat'

Peret: 'El mig amic'

Manu Guix: 'Que tinguem sort'

La Troba Kung-Fú: 'La cançó del lladre'

Mishima: 'Un tros de fang'

Teràpia de Shock: 'Sense tu'

Obrint Pas: 'La flama'

Les entrades, que costaran entre 15 i 40 euros, es posaran a la venda aquest divendres amb l'objectiu de recaptar 457.000 euros.

La Fundació Lluita contra la Sida és una entitat sense ànim de lucre dedicada a l'assistència, la investigació i la docència en el camp del VIH i de la sida. Es va crear a partir de la Unitat VIH de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti) el 1992, que va integrar assistència mèdica, psicològica, dietètica i social per atendre els pacients VIH positius. Des de llavors, i sota la direcció del dr. Bonaventura Clotet, ha col·laborat en l'assistència a milers de malalts de sida i en la investigació de nous fàrmacs i tractaments.

stats