Publicitat
Publicitat

Cinema

Lluís Miñarro i Pere Vilà, al Festival Karlovy Vary

El productor i director presentarà a la República Txeca '101', un curt de 20 minuts sobre Manoel de Oliveira, mentre que el jove realitzador gironí competirà en la secció oficial amb 'La lapidació de Saint Etienne'

Doblet català a Karlovy Vary. La productora de Lluís Miñarro portarà a la pròxima edició del prestigiós Festival de Karlovy Vary dues produccions: 'La lapidació de Saint Etienne', de Pere Vilà, i '101', del mateix Miñarro.

Després de debutar el 2007 amb 'Pas a nivell', el nou llarg de Pere Vilà serà l'únic representant de l'estat espanyol a Karlovy Vary. Parlada en francès, 'La lapidació de Saint Etienne' està rodada a Girona i hi participen Lou Castel, Marie Payen i Luis Rego.

L'altre participant català a Karlovy Vary és '101', un curtmetratge de 20 minuts dedicat a Manoel de Oliveira i dirigit per Lluís Miñarro que conté una entrevista amb el centenari realitzador portuguès i explora aspectes del rodatge de 'L'estrany cas d'Angèlica', produïda pel mateix Miñarro.

Aquesta no és la primera participació a Karlovy Vary d'Eddie Saeta. La productora barcelonina es va emportar el màxima guardó el 2010 amb 'La mosquitera'.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de