Cinema
Cultura 06/06/2012

Lluís Miñarro i Pere Vilà, al Festival Karlovy Vary

El productor i director presentarà a la República Txeca '101', un curt de 20 minuts sobre Manoel de Oliveira, mentre que el jove realitzador gironí competirà en la secció oficial amb 'La lapidació de Saint Etienne'

Ara
1 min
Una imatge de 'La lapidació de Saint Etienne'

BarcelonaDoblet català a Karlovy Vary. La productora de Lluís Miñarro portarà a la pròxima edició del prestigiós Festival de Karlovy Vary dues produccions: 'La lapidació de Saint Etienne', de Pere Vilà, i '101', del mateix Miñarro.

Després de debutar el 2007 amb 'Pas a nivell', el nou llarg de Pere Vilà serà l'únic representant de l'estat espanyol a Karlovy Vary. Parlada en francès, 'La lapidació de Saint Etienne' està rodada a Girona i hi participen Lou Castel, Marie Payen i Luis Rego.

L'altre participant català a Karlovy Vary és '101', un curtmetratge de 20 minuts dedicat a Manoel de Oliveira i dirigit per Lluís Miñarro que conté una entrevista amb el centenari realitzador portuguès i explora aspectes del rodatge de 'L'estrany cas d'Angèlica', produïda pel mateix Miñarro.

Aquesta no és la primera participació a Karlovy Vary d'Eddie Saeta. La productora barcelonina es va emportar el màxima guardó el 2010 amb 'La mosquitera'.

stats