Cinema
Cultura 11/07/2012

Locarno estrena a Europa el film de Soderbergh sobre els 'strippers' masculins

'Magic Mike' serà un dels plats forts de les projeccions a la Piazza Grande del festival suís, que també inclou en el programa el nou treball dels directors de 'Little Miss Sunshine' i 'Wrong', el nou treball de Quentin Dupieux ('Rubber')

Ara
1 min
'Magic Mike', de Steven Soderbergh

BarcelonaEl Festival de Locarno, que ja porta 65 edicions com a cita clau del calendari cinematogràfic, ha anunciat aquest dimecres la seva programació oficial. Entre el més destacar del programa hi ha la presentació a Europa del nou fiilm de Steven Soderbergh, 'Magic Mike', un film sobre el món dels 'strippers' masculins amb Matthew McConaughey i Channing Tatum, un actor que, per cert, té un passat com a 'stripper' en la vida real.

A Locarno també presentaran el seu nou treball Jonathan Dayton and Valerie Faris, els directors de 'Little Miss Sunshine', que sis anys després d'aquell èxit tornen amb 'Ruby Sparks', una comèdia romàntica sobre un novel·lista amb bloqueig d'escriptor que troba l'amor de la forma més sorprenent: creant un personatge femení que ell pensa que es podria enamorar d'ell.

La ciutat suïssa serà també l'escenari del retorn de Quentin Dupieux, que el 2010 va guanyar el Premi de la Crítica i el Méliès de Plata al Festival de Sitges amb un film protagonitzat per un neumàtic de cotxe, 'Rubber'; el francès presentarà ara 'Wrong', on el protagonista s'embarca en una excèntrica cerca per recuperar l'amor de la seva vida: el seu gos, Paul.

Aquestes i d'altres pel·lícules es projectaren a la Piazza Grande de Locarno, un cinema a l'aire lliure de més de 8.800 locallitats, el recinte d'aquest tipus més gran d'Europa. El film inaugural d'aquest espai serà el drama criminal The Sweeney', de Nick Love ('The football diaries').

stats