Loquillo denuncia que l''ABC' ha manipulat el titular on relaciona votar i nazisme

El cantant estudia una querella i afirma a RAC1: "És impossible que jo pugui dir això, estic flipat i al·lucinat"

El cantant Loquillo ha denunciat des del seu Twitter oficial "la vergonyosa manipulació de les meves declaracions a l''ABC'". "Vull deixar clar que: em referia a l'agressió a Pere Navarro, en cap cas al dret a decidir dels catalans, del qual sempre m'he manifestat a favor dins de la legalitat", ha afirmat.


L' ABC ha publicat una entrevista aquest dimecres on se suposa que Loquillo deia: "A Catalunya volen que votem per acabar amb la democràcia. El mateix que demanaven les S.A. nazis".

El cantant ha dit, "molt emprenyat", a RAC1: "Jo vaig dir que una agressió al polític que sigui és nazi", ha aclarit. Indignat, ha dit que, "si al final no podem dir el que pensem, no faré una puta entrevista més, perquè si et poden posar les paraules a una altre lloc..", lamentava. "És impossible que jo pugui dir això, estic flipat i al·lucinat", diu el músic. "Puc ser crític però no puc dir això. La meva batalla va lluitar a la batalla de l'Ebre", ha explicat i diu que se sent en un foc creuat entre Madrid i Catalunya.

En concret, a l'ABC, quan li demanen sobre "els últims esdeveniments al voltant de l'independentisme català", transcriuen aquesta resposta: "Mas s'ha passat de frenada i ja no sap sortir de l'embolic e n el qual s'ha ficat . Ha donat als catalans unes expectatives impossibles de materialitzar . Si vol un referèndum d'aquest calibre ha de cenyir-se a la Llei , i això exigeix el canvi en la Constitució . El que no és la llei és « pels meus collons » . Mas no pot donar aquesta imatge perquè és el representant de l'Estat espanyol a Catalunya. El que s'està dient és : « Votem per acabar amb la democràcia » , ni més ni menys . El mateix que demanaven les S.A. nazis . Quan em pregunten el que està passant a Catalunya , recomano un llibre : « Història d'un alemany » . És molt fort tot això. Els diners que falta per sanitat , per a ocupació , per a educació , es destina a assemblees i entitats properes a l'independentisme . Es silencia la premsa , els dissidents són exclosos , apareixen llistes negres de periodistes i artistes ..."

A l'entrevista, Loquillo també afirma que "a Estopa ha faltat poc perquè els facin fora de Catalunya per dir que no eren independentistes i ser mig extremenys". "Jo sóc català i de Barcelona, sóc dels seus, així que amb mi tenen un problema". També es refereix a l'agressió a Navarro: "És un salt qualitatiu que fa una mica de por ja", diu, i demana "responsabilitat". "No penso ajudar a l'enfrontament. Ni donaré suport mai a l'independentisme, ni seré estendard de l'espanyolisme a Catalunya. Pertanyo a la tercera Catalunya, la del sentit comú", diu.

El cantant presenta aquest dimecres a Barcelona el nou disc en directe 'El Creyente'.

Més continguts de